Tilbud til kunder hos Klemme's

Tilbud til Klemme's kunder - 75 min. Kropsterapi til kr. 500,-

Som kunde som Klemme’s har du nu mulighed for at benytte dig af et eksklusivt introtilbud på en 75 min. kropsterapibehandling til kun kr. 500,- på første behandling hos LH Kropsterapi!

Kropsterapibehandling tager udgangspunkt i dig. Som helhed – med en holistisk tilgang sigtes mod at hjælpe klienten med at forbinde krop og sind og opnå øget velvære. Behandlingerne kan have en række fordele som f.eks:

 – Stressreduktion: Kropsterapi kan hjælpe med at reducere stress og angst ved at aktiverer kroppens naturlige afslapningsrespons, dæmpe nervesystemet og øge følelsen af afslapning og ro.

 – Smertelindring: Ved hjælp af specifikke teknikker og øvelser kan kropsterapi mindske eller helt fjerne smerter i kroppen, især muskelspændinger og kroniske smerter.

 – Øget kropsbevidsthed: Kropsterapi hjælper med at styrke forbindelsen mellem krop og sind, og kan dermed øge selvaccept og kropsbevidsthed.

 – Øget mobilitet og fleksibilitet: Kropsterapi inkluderer ofte strækøvelser, der kan øge kroppens mobilitet og fleksibilitet, og dermed reducere risikoen for skader og smerter.

 – Generel velvære: Kropsterapi kan give en følelse af afslapning og ro, og hjælpe klienten med at opnå en mere helstøbt følelse af fysisk og mentalt velbefindende.

Kropsterapi kan med andre ord hjælpe på en lang række symptomer – og med fokus på årsagerne til de symptomer du mærker. Behandlingen tager udgangspunkt i dig – hvordan du har det og hvordan din krop har det.

Behandlingen foregår i lyse og hyggelige lokaler på klinikken på Øresundsvej 124, tæt ved Amager Strand. 

Jeg har flere års erfaring som uddannet kropsterapeut, og har bl.a. også taget en MasterClass overbygning. LH Kropsterapi er RAB godkendt og medlem af dansk behandlerforbund, så du kan altid føle dig i trygge hænder hos mig.

Book din første behandling i dag, og opdag de mange fordele ved kropsterapi!

Lidt om mig og behandlingerne

Mød en klient - Sarah Mahfoud

Klientudtalelser

Jannie Vangsøe Jensen
Jannie Vangsøe Jensen
26. Februar, 2023
anbefaler
behagelig behandling og dialog * * * * *
Minna Lund
Minna Lund
25. Januar, 2023
anbefaler
Det er egentlig svært at forklare, hvordan det gør mig så godt. Men. Jeg går til kropsterapi hos Lars. Og det gør en forskel. Det er her jeg kommer på plads i mig selv. Jeg finder ro. Balance. Når alle systemer flimrer, så hjælper en time på briksen hos Lars. Det er stille, ubesværet. Min sjæl finder på plads. Mit hjerte slår roligere. Jeg smiler når jeg cykler hjem. Lars er stille. Grundig. Nærværende. Giv dig selv tid, det er egenomsorg af den bedste slags.
Laura Nordentoft Michelsen
Laura Nordentoft Michelsen
27. November, 2022
anbefaler
Jeg kan varmt anbefale en indre barn behandling hos Lars til dig, der kæmper med tilbagevendende svære følelser. Efter bare to behandlinger oplevede jeg en forløsning og integration, som har gjort, at jeg føler mig mere hel. Lars er et naturtalent, når det drejer sig om at tune sig ind på dig både følelsesmæssigt og kropsligt og give den helt rigtige forvandlende behandling.
Mie Madvig Svane
Mie Madvig Svane
18. September, 2022
anbefaler
Jeg startede hos Lars, et sted i mit liv hvor kontakten til min krop var væk. Jeg havde brug for at komme ud af mit hoved, og efter et par fejlslag i kropsterapi, landede jeg på Lars’ bænk. Lars er behagelig, professionel og omsorgsfuld, og jeg følte mig med det samme tryg. Igennem vores arbejde sammen, er jeg i dag et andet menneske, som mærker min krop, min lyst og mig selv og mine behov. Nogle gange bliver der talt meget, andre gange næsten intet. Det er en meget organisk og intuitiv behandling Lars giver. Der er plads til dig, uanset hvad du har brug for lige den dag. Jeg kan varmt anbefale Lars. Tillægsinfo: Jeg var i et intensivt forløb i starten. I dag går stadig hos Lars engang imellem, når jeg kan mærke at jeg har brug for lidt ekstra hjælp til at komme ned i kroppen igen.
Nille Stoltenberg Rømming
Nille Stoltenberg Rømming
9. September, 2022
anbefaler
At få behandling hos Lars er den bedste gave jeg har givet mig selv 👍😊 Han er en god hjælper når kroppen har været stresset længe, han er god til at løsne op. Han er meget behagelig at være hos, omsorgsfuld og dygtig. Det er super godt, jeg har en dejlig ro efter behandling. Lars vil jeg helt sikkert anbefale 👍
Christina Asp Barnkob
Christina Asp Barnkob
9. Januar, 2022
anbefaler
Lars og hans kropsterapi/behandlinger er virkelig noget som løser mine akutte smerter og gener, men som også er med til at holde min krop friskere i længere tid og den står dermed imod mere. Jeg har grundet mit job, døjet meget med smerter i skuldre, nakke og hovedet og efter mine besøg hos Lars har det hjulpet mig meget. Nu får jeg løbende behandlinger i stedet for kun at komme når problemerne opstår, hvilket jeg kan mærke giver mig mere energi i dagligdagen. Mine varmeste anbefalinger herfra. Christina Asp Frisør
Jannie Norling
Jannie Norling
26. Juli, 2020
anbefaler
Super behandling! Lars er utrolig behagelig, nærværende og indfølende. Han formår hurtigt at finde hvor der skal løsnes spændinger, også selvom det ikke var lige der jeg mærkede smerten da jeg kom. Mit hold i nakken var meget bedre efter behandlingen, og et døgns tid efter havde jeg stort set ingen gener længere. En behandling hos Lars kan klart anbefales. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem.