Udtalelser

"Jeg presser min krop meget, derfor er det vigtigt for mig at kompencere med kropsterapi, så jeg føler min krop er i balance.
Kropsterapi hjælper mig med at føle en bedre balance mellem min krop og mit sind.
LH Kropsterapi hjælper mig med at blive klar frem til min VM kamp, da kroppen bliver udsat for meget hård fysisk træning og det er vigtigt for mig at min krop kan følge med."
Sarah Mahfoud
Proff. bokser og sygeplejerske
"Lars er god til at lytte og er meget opmærksom og forstår ens udfordringer ved en hverdag med stillesiddende arbejde kombineret med det aktive liv, som gerne skal fungere som helhed. Jeg føler, at jeg har fået en ny krop og ny energi allerede efter et par behandlinger.
Jeg vil varmt anbefale Lars som fokuserer på hele kroppen, og man føler man er i trygge hænder hele vejen igennem "
Henrik Wichmann
License specialist
"Lars' ro og nærvær hjælper mit nervesystem tilbage i balance, når hverdagen kan være lidt overvældende.
Han er god til at lytte til og mærke, hvad der rører sig i klienten og behandle med det som udgangspunkt.
Stress var en af mine udfordringer og Lars har virkelig gjort en forskel - prøv det! Jeg kan helt klart anbefale LH Kropsterapi."
Jeanette Johansen
Bibliotekar
"Lars' behandlinger er virkelig noget som løser mine smerter og gener, derudover holder det min krop mere frisk i længere tid.
Jeg har grundet mit job, døjet meget med smerter i skuldre, nakke og hoved. Efter mine besøg hos LH Kropsterapi har det hjulpet mig meget.
Nu får jeg løbende behandlinger i stedet for kun at komme, når problemerne opstår, hvilket giver mig mere mere energi i dagligdagen."
Christina Asp
Selvstændig frisør
"Jeg har været hos Lars to gange nu, og har fået behandling for en skade i min ene skulder.

Behandlingerne har bl.a. lindret og givet ro, så jeg også har sovet meget bedre.

Jeg kan kun anbefale Lars/LH Kropsterapi."
Søren Nielsen
Murer og triatlet

Facebook anmeldelser

Jannie Vangsøe Jensen
Jannie Vangsøe Jensen
26. Februar, 2023
anbefaler
behagelig behandling og dialog * * * * *
Minna Lund
Minna Lund
25. Januar, 2023
anbefaler
Det er egentlig svært at forklare, hvordan det gør mig så godt. Men. Jeg går til kropsterapi hos Lars. Og det gør en forskel. Det er her jeg kommer på plads i mig selv. Jeg finder ro. Balance. Når alle systemer flimrer, så hjælper en time på briksen hos Lars. Det er stille, ubesværet. Min sjæl finder på plads. Mit hjerte slår roligere. Jeg smiler når jeg cykler hjem. Lars er stille. Grundig. Nærværende. Giv dig selv tid, det er egenomsorg af den bedste slags.
Laura Nordentoft Michelsen
Laura Nordentoft Michelsen
27. November, 2022
anbefaler
Jeg kan varmt anbefale en indre barn behandling hos Lars til dig, der kæmper med tilbagevendende svære følelser. Efter bare to behandlinger oplevede jeg en forløsning og integration, som har gjort, at jeg føler mig mere hel. Lars er et naturtalent, når det drejer sig om at tune sig ind på dig både følelsesmæssigt og kropsligt og give den helt rigtige forvandlende behandling.
Mie Madvig Svane
Mie Madvig Svane
18. September, 2022
anbefaler
Jeg startede hos Lars, et sted i mit liv hvor kontakten til min krop var væk. Jeg havde brug for at komme ud af mit hoved, og efter et par fejlslag i kropsterapi, landede jeg på Lars’ bænk. Lars er behagelig, professionel og omsorgsfuld, og jeg følte mig med det samme tryg. Igennem vores arbejde sammen, er jeg i dag et andet menneske, som mærker min krop, min lyst og mig selv og mine behov. Nogle gange bliver der talt meget, andre gange næsten intet. Det er en meget organisk og intuitiv behandling Lars giver. Der er plads til dig, uanset hvad du har brug for lige den dag. Jeg kan varmt anbefale Lars. Tillægsinfo: Jeg var i et intensivt forløb i starten. I dag går stadig hos Lars engang imellem, når jeg kan mærke at jeg har brug for lidt ekstra hjælp til at komme ned i kroppen igen.
Nille Stoltenberg Rømming
Nille Stoltenberg Rømming
9. September, 2022
anbefaler
At få behandling hos Lars er den bedste gave jeg har givet mig selv 👍😊 Han er en god hjælper når kroppen har været stresset længe, han er god til at løsne op. Han er meget behagelig at være hos, omsorgsfuld og dygtig. Det er super godt, jeg har en dejlig ro efter behandling. Lars vil jeg helt sikkert anbefale 👍
Christina Asp Barnkob
Christina Asp Barnkob
9. Januar, 2022
anbefaler
Lars og hans kropsterapi/behandlinger er virkelig noget som løser mine akutte smerter og gener, men som også er med til at holde min krop friskere i længere tid og den står dermed imod mere. Jeg har grundet mit job, døjet meget med smerter i skuldre, nakke og hovedet og efter mine besøg hos Lars har det hjulpet mig meget. Nu får jeg løbende behandlinger i stedet for kun at komme når problemerne opstår, hvilket jeg kan mærke giver mig mere energi i dagligdagen. Mine varmeste anbefalinger herfra. Christina Asp Frisør
Jannie Norling
Jannie Norling
26. Juli, 2020
anbefaler
Super behandling! Lars er utrolig behagelig, nærværende og indfølende. Han formår hurtigt at finde hvor der skal løsnes spændinger, også selvom det ikke var lige der jeg mærkede smerten da jeg kom. Mit hold i nakken var meget bedre efter behandlingen, og et døgns tid efter havde jeg stort set ingen gener længere. En behandling hos Lars kan klart anbefales. Jeg følte mig i trygge hænder hele vejen igennem.