Om mig - og LH Kropsterapi

Jeg hedder Lars, og jeg er uddannet Totum Kropsterapeut. Efterfølgende har jeg også taget Totum’s overbygning “MasterClass”, bl.a. med fokus på behandling af Stress, Chok og Traume samt Indre Barn. Andre emner jeg arbejdede med på MasterClass var bl.a. ledfrigørelse, udvidede meridianlære, karakterstruktur og avancerede teknikker.


Grunduddannelsen og “MasterClass” overbygningen har givet mig en række fantastiske og effektive værktøjer, som jeg benytter i mine behandlinger. Dette kombineret med bl.a. uddannelse i anatomi, fysiologi, sygdomslære og farmakologi, samt løbende efteruddannelse, god livserfaring og mit nærvær er med til at skabe et godt og trygt rum for mine klienter. Som menneske og aktiv sportsudøver, bl.a. triatlet, har jeg altid været passioneret i det jeg laver. Jeg brænder for mit arbejde som behandler, og er taknemmelig for at gøre en positiv forskel for andre.


LH Kropsterapi er RAB certificeret og medlem af Dansk Behandlerforbund. RAB er en forkortelse af Registreret Alternative Behandler. Det er en beskyttet titel der kun må benyttes af behandlere der lever op til lovgivningens krav til uddannelse, etik og god klinisk praktisk.