Kropsterapi mod stress

Presser hverdagen dig? Stresset?

Stress kan ramme os alle. Hverdagens pres, arbejde/uddannelse, forventninger, mm. kan alt sammen være udløsende årsager. Stress er en uundgåelig del af vores liv, især i en travl hverdag. Men for meget stress kan påvirke vores fysiske og mentale helbred negativt og føre til alvorlige sygdomme. Derfor er det vigtigt at tage hånd om stress og finde måder at afhjælpe symptomerne på.

En af de mest effektive måder at tackle stress på er kropsterapi. Kropsterapi er en holistisk tilgang til behandling af stress, der tager højde for hele kroppen og dens tilstand. Det er en terapeutisk tilgang, der tager udgangspunkt i kroppens egne ressourcer og potentiale for at hele sig selv, bl.a. ved at dæmpe nervesystemet.

Kropsterapi kan hjælpe ved en række stresssymptomer, såsom muskelspændinger, kæbespændinger, hovedpine, træthed, tankemylder, søvnproblemer og mange flere. Med forskellige behandlingsteknikker og øvelser kan kropsterapi hjælpe med at mindske stressniveauet og forbedre den generelle tilstand af krop og sind.

En anden fordel ved kropsterapi er, at det kan hjælpe med at styrke vores bevidsthed om vores krop og sind, og lære os at lytte til vores krops signaler. Dette kan hjælpe os med at forstå, hvad der udløser vores stress og lære at håndtere det på en mere effektiv måde.

Hvis du oplever stress og dets symptomer, kan kropsterapi være en effektiv behandling for dig. Jeg har hjulpet mange klienter med at genfinde balance og ro i en travl hverdag. Hvis du er interesseret i at vide mere eller nysgerrig på en behandling, så er du velkommen til at kontakte mig eller booke en tid til behandling.

Klientudtalelse

"Lars' ro og nærvær hjælper mit nervesystem tilbage i balance, når hverdagen kan være lidt overvældende.
Han er god til at lytte til og mærke, hvad der rører sig i klienten og behandle med det som udgangspunkt.
Stress var en af mine udfordringer og Lars har virkelig gjort en forskel - prøv det! Jeg kan helt klart anbefale LH Kropsterapi."
Jeanette Johansen
Bibliotekar